Український стартап Leantegra за рік підняв $1 млн seed-інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап Leantegra за рік підняв $1 млн seed-інвестицій

Фондовий ринок
2103
Команда українського стартапу Leantegra повідомила про черговий раунд seed-фінансування у розмірі $132 000. Всього ж, трохи більше ніж за рік існування стартап підняв близько $1 млн seed-інвестицій від американця Антоніо Гінеса, як повідомили в Leantegra, а також — від українського інвестора, ім’я якого не розкривають.
Антоніо є приватним підприємцем і інвестором в IT та медичні проекти. Інвестиції стартап отримав в обмін на частку в компанії, її розмір не розкривається (Антоніо — зараз серед співзасновників проекту).
Leantegra — це продуктова компанія, яка працює як над ПЗ, так і над «залізом». Її співзасновники — CEO Олег Пузанов і СМО Валерій Чекалкін.
Основна спеціалізація проекту — RTLS-сервіси, наприклад, збір локаційних даних про відвідувачів з аеропортів, музеїв, кінотеатрів, залізничних вокзалів і т. д. Це можуть бути дані про час перебування кожного з них в конкретних приміщеннях, популярних маршрутах всередині будівлі, моделі й операційні системи смартфонів та ін. Зараз рішення від Leantegra тестують, приміром, на другому поверсі київського ТРЦ «АртМолл» і в Тель-Авіві.
Як розповідає команда стартапу, отримання першого seed-раунду зайняло майже вісім місяців. А щоб отримати черговий seed-раунд у українського інвестора, знадобилося більше 10 зустрічей.
Інвестиції підуть на покриття витрат на розробку, а також — на виробництво «заліза» в Україні. Стартап вже має попередні домовленості з клієнтами з Ізраїлю, ОАЕ, Великобританії та України.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас