Microsoft: Користувачі залишаються на Windows 7 на свій страх і ризик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft: Користувачі залишаються на Windows 7 на свій страх і ризик

Технології&Авто
5010
Операційна система Windows 7 і раніше встановлена на 55% всіх комп’ютерах, що знаходяться в експлуатації, і Microsoft висловлює з цього приводу занепокоєння.
Як заявив директор корпорації з маркетингу Кріс Капоссела (Chris Capossela) в інтерв’ю Windows Weekly, користувачі, які вибирають Windows 7, роблять це на свій страх і ризик.
«Нас турбує, що люди працюють на комп’ютерах під управлінням операційної системи, якій вже десять років, тому що наступний принтер, який вони куплять, може працювати з нею некоректно. Або чергова нова гра не буде запускатися на старих машинах », – пояснив свою точку зору топ-менеджер.
І це, на думку Капоссела, лише мала частину проблем, серед яких він не згадав такі куди більш важливі аспекти, як віруси і безпека даних. Він підкреслив, що підвищити захищеність користувачів можна тільки поклавши край склалася на ринку фрагментації Windows за версіями. При цьому він мав на увазі, звичайно ж, перехід на Windows 10.
Зрозуміло, це особиста точка зору співробітника Microsoft, тому ставитися до неї кожен вільний по-своєму. А тим часом, за даними на кінець грудня 2015 року, кількість інсталяцій Windows 10 перевалило за позначку в 200 млн.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас