Експерти повідомили, кому буде найскладніше знайти роботу в новому році (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти повідомили, кому буде найскладніше знайти роботу в новому році (інфографіка)

Особисті фінанси
7135
Падіння попиту на деяких фахівців буде пов’язане як з надмірною кількістю деяких фахівців, так і з тим, що деякі спеціальності витісняє ринок або технічний прогрес
За інформацією порталу rabota.ua яскравий приклад – юристи, яких вузи випустили більше, ніж потрібно на ринку. Або фахівці великих промислових підприємств, чия продукція не затребувана, а можливості на перекваліфікацію немає.
В нинішніх умовах можливості роботодавців – обмежені, наприклад, багато з них не готові перекуповувати фахівців у своїх конкурентів. Буде ринок адекватного висококваліфікованого здобувача – щоб отримати гідну роботу, претендентам доведеться доводити свою результативність і ефективність, а також готовність працювати на результат.
Таких, за словами роботодавців, не стає більше, і за них йде запекла конкуренція між компаніями.
Що стосується системи мотивації, то роботодавці готові заохочувати залучених співробітників, розвивати і навчати їх. У компаніях активно впроваджують системи дистанційного навчання, а також вигадують нові способи нематеріальної мотивації для залучення фахівців і підвищення їхньої лояльності.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас