10 найпопулярніших електронних пристроїв за версією Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10 найпопулярніших електронних пристроїв за версією Google

Технології&Авто
379
Корпорація Google опублікувала щорічний рейтинг «Рік у пошуку» (Year in Search), до якого увійшли найбільш популярні пошукові запити за останні дванадцять місяців. У категорії споживчої електроніки перемогу здобула Apple: крім того, що користувачі Всесвітньої павутини цікавилися iPhone 6s частіше, ніж іншими гаджетами, в число лідерів увійшли також два інші продукти з Купертіно — смарт-годинник Watch і великий планшет iPad Pro, що розташувалися на третьому і четвертому місцях відповідно. «Срібло» дісталося Samsung Galaxy S6, а Galaxy Note 5 і Galaxy J5 розмістилися на шостій і сьомій позиціях.
Примітно, що рік тому перші два рядки в рейтингу Google також займали Apple і Samsung, але з актуальними на той час моделями iPhone 6 і Galaxy S5.
Гегемонію двох гігантів на цей раз змогли розбавити LG зі своїм флагманським смартфоном G4, якому випала честь замикати першу п’ятірку; на восьмому місці – HTC One M9; наступний за ним під номером дев’ять – Huawei Nexus 6P і в кінці десятки – планшет Microsoft Surface Pro 4.
При цьому жоден з перерахованих пристроїв не зміг пробитися в загальний «Топ-10» запитів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас