Яценюк хоче доказів провини кожного корупціонера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк хоче доказів провини кожного корупціонера

Кримінал
865
Всі антикорупційні органи повинні запрацювати в 2016 році.
Про це в “10 хвилинах з прем’єр-міністром” заявив глава уряду Арсеній Яценюк.
“Боротьба з корупцією – це не політичні гасла і звинувачення політиків на телевізійних шоу, а ґрунтовна робота детективів і слідчих, докази провини кожного корупціонера та притягнення до відповідальності, відповідно до закону, новим суддівським корпусом”, – заявив Яценюк.
“Саме тому нам потрібна судова реформа, і єдність – для цілком конкретних дій і рішень”, – зазначив він.
Як відомо, із заявами про причетність політиків і чиновників до корупційних схем виступав глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.
Зокрема, мова йшла про те, що через корупційні схеми з України щороку проходить близько $ 5 млрд, а держпідприємства втрачають близько 120 млрд грн у вигляді упущеної вигоди і прибутку.
Серед головних корупціонерів він назвав Ахметова, Коломойського, Мартиненко, Іванчука. За словами Саакашвілі, відповідальність за це повинен нести глава уряду Арсеній Яценюк.
Саакашвілі заявив також, що готовий надати всі документи, що підтверджують його заяви про причетність до корупції Кабінету міністрів України і великих бізнесменів країни.
Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що дані, озвучені Саакашвілі на антикорупційному форумі, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато розслідування.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас