Насіров призначив своїм радником німецького професора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров призначив своїм радником німецького професора

Казна та Політика
307
Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров призначив своїм радником німецького професора з митного права Геллерта Лотара.
Про це йдеться в повідомленні Фіскальної служби.
“Експерт митної служби Німеччини, професор з митного права Геллерт Лотар став радником голови Державної фіскальної служби Романа Насірова з питань митної політики”, – сказано в ньому.
Лотар консультуватиме Насірова в питаннях реформування митного спрямування ДФС в цілому, а також з окремих питань: управління ризиками, митна вартість та митний постаудитконтроль.
“Останні кілька місяців ми плідно співпрацюємо з митною службою Німеччини. І я радий, що нам вдалося домовитися про залучення до процесу реформування української митниці дуже досвідченого фахівця, професора Лотара”, – зазначив Насіров.
Лотар має більш ніж 15-річний досвід роботи у митному департаменті Міністерства фінансів Німеччини, де, зокрема, займався питаннями митного законодавства.
В якості експерта працював у Єврокомісії.
У 2005-2007 – в Офісі боротьби з шахрайством (OLAF).
У 2009-2011 роках – в Департаменті податкових і митних питань (TAXUD), де відповідав за взаємну адміністративну допомогу між країнами-членами Європейського Союзу в митній сфері, питання митного боргу і гарантій, а також брав участь у розробці регламенту з модернізації митного кодексу ЄС.
З серпня 2011 року Лотар викладає в Урядовому університеті адміністративних наук в Мюнстері.
В Україні Лотар почне роботу з січня 2016 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас