Створена нова можливість розгортання глобальних LTE-мереж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створена нова можливість розгортання глобальних LTE-мереж

Технології&Авто
509
На Всесвітній конференції радіозв’язку МСЕ прийнято важливе рішення, завдяки якому буде підвищена пропускна здатність для рухомого широкосмугового зв’язку в смузі частот 694-790 МГц.
Мова йде про використання зазначеного діапазону для розвитку мобільних мереж четвертого покоління LTE. Вони можуть бути розгорнуті в Європі, Африці, на Близькому Сході і в Центральній Азії.
«Рішення є важливою віхою в розвитку рухомого широкосмугового зв’язку у всесвітньому масштабі, незалежно від місцеположення, використовуваних мереж і терміналів. Воно внесе значний внесок у скорочення цифрового розриву, забезпечуючи в той же час повномасштабний захист інших служб, в даний час працюють в цій смузі », – йдеться в повідомленні Міжнародного союзу електрозв’язку (МСЕ).
Додамо, що в даний час у всьому світі налічується 422 оператора LTE-сервісів. Мобільні мережі четвертого покоління працюють в 143 країнах. Станом на кінець червня нинішнього року в світі налічувалося приблизно 755 млн користувачів LTE-мереж. До кінця 2015-го цей показник, як очікується, досягне 945 млн, а в 2016-му становитиме 1,47 млрд.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас