Apple розробляє власний сервіс з розпізнавання музики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розробляє власний сервіс з розпізнавання музики

Технології&Авто
155
У цьому місяці бюро з реєстрації патентів і товарних знаків США опублікувало заявку на патент компанії Apple, до якої описується система аналізу та розпізнавання музики.
Варто відзначити, що ще в минулому році Apple інтегрувала з iOS сервіс Shazam, основною функцією якого якраз і є розпізнавання музичних треків, але це було тимчасовим рішенням, поки компанія готувала власне ПЗ. Публікація даного патенту може означати, що новий фірмовий сервіс Apple вже незабаром буде представлений офіційно.
На даний момент програми, що відповідають за розпізнавання мови, ніяк не пов’язані з програмами, які розпізнають музичні треки, через що користувачеві доводиться встановлювати на свій пристрій кілька додатків і постійно перемикатися між ними. Apple має намір створити єдине рішення у вигляді голосового асистента Siri, який самостійно буде виконувати обидві функції.
Відповідно до опису патенту, система буде розпізнавати, чи програється зараз якась музика або частина треку, або ж користувач просто каже що-небудь. Це допоможе їй коректно реагувати і автоматично видавати відповідну відповідь або результат пошуку.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас