"Метінвест" розраховує на переговори з ДФС про погашення заборгованості з відшкодування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Метінвест" розраховує на переговори з ДФС про погашення заборгованості з відшкодування ПДВ

Казна та Політика
287
Група “Метінвест” розраховує на конструктивні переговори з Державною фіскальною службою про погашення заборгованості з відшкодування ПДВ перед групою.
Про це журналістам повідомив генеральний директор “Метінвесту” Юрій Риженков.
“Нашому підприємству в цьому місяці в автоматичному режимі повернули ПДВ і ми навіть отримали обіцянку, що опрацюємо можливість погашення боргу, який на сьогодні залишається трохи більше 2 млрд гривень”, – сказав він.
Нагадаємо, голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявляє про автоматичне відшкодування ПДВ групі “Метінвест” 0,8-1 млрд гривень у листопаді.
На початку листопада “Метінвест” заявив про можливу зупинку роботи через відключення від системи автоматичного відшкодування податку на додану вартість.
Січень-червень група “Метінвест”, згідно неаудованої консолідованим результатами, закінчила зі збитком 166 млн доларів.
У січні-червні консолідована виручка “Метінвесту” склала 3 650 млн доларів, що на 39,4%, або на 2 373 млн доларів нижче показника 1 півріччя 2014 року.
2014 група “Метінвест” закінчила з чистим прибутком 159 млн доларів.
У 2015 році компанія System Capital Management (Донецьк) і компанія “Смарт-холдинг” опосередковано придбали 5% частку в компанії Metinvest BV (Нідерланди) у компанії Clarendale Limited (острів Мен).
У результаті реалізації даної угоди і відповідно до домовленостей між SCM і “Смарт-холдингом”, акціонерні частки в Metinvest BV в кінцевому підсумку будуть розподілені наступним чином: група SCM – 75% -1 акція; компанії групи “Смарт-холдинг” – 25% + 1 акція.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас