Мінагрополітики запропонувало на приватизацію 102 держпідприємста, - заступник міністра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінагрополітики запропонувало на приватизацію 102 держпідприємста, - заступник міністра

Аграрний ринок
262
Міністерство аграрної політики та продовольства подало до Міністерства економічного розвитку і торгівлі пропозиції щодо 102-х державних підприємств, які можна розглядати з приватизації.
Про це під час години запитань до уряду в парламенті сказав перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Ярослав Краснопольський.
Він зазначив, що Мінагрополітики запросило відомі аудиторські компанії, які на безоплатній основі допомогли провести аудит держпідприємств.
“Виходячи з цієї ситуації, ми почали проводити роботу з підготовки до приватизації. Зокрема, на сьогодні, ми подали пропозиції для Міністерства економіки щодо 102 підприємств, які можна розглядати на предмет приватизації. Зараз за рішенням постанови Кабінету міністрів 86 державних підприємств включені до порядку роздержавлення, з них 24 підприємства можуть бути приватизовані після їх виключення із закону про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації “, – сказав Я.Краснопольский.
Він також додав, що Міністерство вважає, що цей список потрібно переглянути. Я.Краснопольский також зазначив, що Міністерство проводить консультації з Фондом держмайна щодо того, яким чином підгодовувати і передати для ФДМУ відповідні підприємства.
“Зокрема, було прийнято рішення про приватизацію конкретно 17 державних підприємств, 8 з яких вже передані до сфери управління органів приватизації”, – додав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас