New Balance представила свої перші бігові кросівки, виготовлені із застосуванням 3D-друку (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

New Balance представила свої перші бігові кросівки, виготовлені із застосуванням 3D-друку (відео)

Технології&Авто
2601
Минулого місяця компанія Adidas представила концепт бігових кросівок Adidas Futurecraft 3D, підошва яких друкується на 3D-принтері з урахуванням індивідуальних особливостей стопи. І ось зараз, наслідуючи приклад свого конкурента, американська компанія New Balance представила свої перші бігові кросівки, виготовлені із застосуванням технології 3D-друку.
Створені у співпраці з 3DSystems, відомим розробником технологій 3D-друку, кросівки New Balance мають роздруковану на 3D-принтері підошву. Для виготовлення останньої застосовується спеціальний еластомірний порошкоподібний матеріал і термопластичний поліуретан DuraForm Flex.
Завдяки використанню вищезазначених матеріалів, як зазначає New Balance, підошва бігових кросівок забезпечує оптимальний баланс пружності, зносостійкості, стійкості і ваги, що, в теорії, зробить їх зручними для бігунів.
Кілька примірників обмеженої партії кросівок будуть показані на виставці CES 2016 в січні, але не варто очікувати їх поява в продажі раніше квітня наступного року. Спочатку кросівки будуть продаватися в Бостоні, а потім їх завезуть в кілька фірмових магазинів New Balance
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас