Kia відкликає більше 250 тис. кросоверів через несправне рульове управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia відкликає більше 250 тис. кросоверів через несправне рульове управління

Світ
982
Корейська автомобілебудівна компанія Kia Motors оголосила про відкликання більше чверті мільйона кросоверів Soul через проблеми в рульовому управлінні.
Сервісна кампанія стосується понад 256 тис. автомобілів Kia Soul 2014-2016 модельних років, випущених на американському ринку. У цих машинах виявлена несправність наступного роду: клейкий матеріал, зчіплюючий один з одним елементи рульового механізму, виявився недостатньо липким, що може стати причиною розриву з’єднань між деталями під час експлуатації транспортного засобу. У результаті такого дефекту можливий навіть повна відмова рульового управління, що з величезною ймовірністю веде до аварії.
Втім, наголошується, що повідомлень про аварії та постраждалих через цей дефекту не надходило. У Kia кажуть, що про проблему стало відомо після отримання звітів про гарантійне обслуговування від дилерських центрів.
Компактні позашляховики Kia Soul почнуть відгукуватися в США 22 грудня 2015 року. Дилери перевірятимуть потенційно несправні автомобілі і замінювати в них зіпсовані комплектуючі, додатково підсилюючи механізми болтами.
За матеріалами:
Associated Press
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас