Тім Кук: Apple може випустити медичний пристрій, яким Apple Watch ніколи не стати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тім Кук: Apple може випустити медичний пристрій, яким Apple Watch ніколи не стати

Технології&Авто
506
Розумні годинники Apple Watch ніколи не стануть пристроєм медичного призначення в класичному розумінні, але в майбутньому світ може побачити саме медичний продукт від Apple. Про це та багато іншого глава Apple Тім Кук розповів у своєму недавньому інтерв’ю виданню The Telegraph.
За словами Кука, сертифікація FDA могла істотно розтягнути цикл випуску Apple Watch і «уповільнити темп інноваційного розвитку [Apple]». Схоже, що з часів, коли Apple Watch знаходилися на стадії чуток і всі навколо говорили про багатофункціональний пристрій, багатим медичними датчиками, дещо змінилося.
І все ж в цілому Тім Кук веде Apple тим же медичним курсом. Він розповів The Telegraph, що не проти прогнати через тести FDA щось, тісно пов’язане з Apple Watch. Нічого конкретного Кук не повідомив, зазначивши лише, що це може бути як додаток, так і щось інше.
Як би там не було, щоб не задумав Тім Кук, обов’язковій сертифікації FDA підлягають тільки продукти, які використовуються для діагностування або лікування захворювань. Тобто, можливості такого продукту повинні бути ширше і не обмежуватися відстеженням фізичної активності і ЧСС, як у нинішніх Apple Watch.
Компанія Apple вкотре ясно дає зрозуміти, що Apple Watch ніколи не стане справді медичним пристроєм. Тим не менш, якщо вірити чуткам, ряд можливостей оздоровчого призначення, які не підпадають під обов’язкову сертифікацію FDA, Купертинського компанія все ж може запропонувати. Це можуть бути якісь пристрої, що стимулюють вести здоровий спосіб життя. Але зараз це просто чутки.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас