Jupiter - смартфон курця з вбудованим «кальяном» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jupiter - смартфон курця з вбудованим «кальяном»

Світ
1691
В наші дні дуже складно створити дійсно підривну технологію і докорінно змінити правила гри на ринку смартфонів.
Навряд чи смартфон від компанії Jupiter Vaporcade з вбудованою випарною камерою вартістю $499 можна назвати воістину революційним, але сама по собі ідея досить оригінальна. По суті, даний пристрій являє собою гібрид смартфона і кальяна.
Компанія, що стоїть за смартфоном Jupiter, має певну історію. На її офіційному сайті згадується про співпрацю з Гербертом А. Гілбертом, який визнаний одним з перших винахідників електронної сигарети. Крім того, в списку співзасновників присутній Симус Блеклі, який працював над такими важливими іграми, як Ultima Underworld і System Shock, перш ніж приєднався до проекту створення Xbox.
Vaporcade є частиною більшої компанії під назвою Human Health Organization (H2O), у віданні якоїтакі проекти, як Vapebot, робот для перевірки безпеки куріння електронної сигарети, і NeUll’s, спеціальні сигарети для ув’язнених. Компанія Vaporcade робить електронні сигарети, спеціальні добавки для надання електронним сигаретам певного смаку і ось тепер її асортимент розширився смартфоном, за допомогою якого можна вдихати «рідини, ліки і нутрицевтики».
Про смартфон Jupiter відомо дуже мало. На сайті згадується ціна $499, підтримка 4G LTE і… це, загалом-то, все. Може, він працює під управлінням Android, або ж використовує якусь першокласну нову платформу на базі гідрогазодинаміки. Всередині нього, можливо, встановлений швидкий процесор або ж, можливо, він працює на зрідженому нікотині. Якщо ж серйозно, швидше за все, це звичайний Android-смартфон із встановленим у верхній частині інгалятором спеціального призначення. Розробник зазначає, що цей продукт ще не сертифікований FCC і не доступний для купівлі в США.
Таке відчуття, що весь цей проект є майстерним розіграшем, вірусним трюком, щоб збити з пантелику громадськість і, можливо, одночасно зробити приховану рекламу. Тож до появи більш конкретної інформації про цей пристрій радимо сприймати його як просто оригінальний концепт.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас