"Вам мене не зрозуміти, такі були правила гри": Абромавічусотримав листа з повинною у розкраданні 150 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Вам мене не зрозуміти, такі були правила гри": Абромавічусотримав листа з повинною у розкраданні 150 млн грн

Кримінал
4877
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус отримав лист за підписом директора з питань інноваційного та інформаційного розвитку підприємства “Укрпатент” Нелі Полонської про явку з повинною в розкраданні і привласненні близько 150 млн гривень.
Відповідний лист Абромавічус опублікував на своїй сторінці в Twitter.
“Я хочу щиросердно покаятися в здійсненні мною розкраданнях грошових коштів підприємства, на якому я працювала раніше і працюю зараз в період з 2010 року по 2015 рік включно, за цей період мною було, використовуючи своє службове становище, викрадено і присвоєно грошових коштів на загальну суму на близько 150 млн гривень “, – йдеться в явці з повинною.
“Так жила вся країна, вам мене не зрозуміти, такі були правила гри, і я їм повинна була відповідати”, – наголошується в листі.
“Ці гроші не принесли мені щастя і радості в житті, і розуміючи, що Міністерство планує провести перевірку фінансово-господарської діяльності підприємства за весь період моєї роботи і ці факти будуть встановлені я вирішила добровільно зізнатися у скоєних діях щоб суд і правоохоронні органи врахували це як пом’якшувальну обставину “, – йдеться в документі.
“Явка з повинною … Отримав веселий лист. У наших людей з почуттям гумору – все в порядку!”, – прокоментував лист Абромавічус.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас