У Мукачеві з гранатомета обстріляли торговий центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мукачеві з гранатомета обстріляли торговий центр

Кримінал
2228
У Мукачеві Закарпатської області в ніч на 13 жовтня з гранатомета обстріляли торговий центр. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Закарпатській області.
“Цієї ночі невідомі особи пошкодили приміщення магазину побутової техніки, який знаходиться на вул. Кооперативній в Мукачеві. До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора торгового центру, що знаходиться в м. Мукачево. Заявник повідомив про те, що вночі невідома особа пошкодила вікно на п’ятому поверсі даного закладу “, – йдеться в повідомленні.
На місце події прибула слідчо-оперативна група, яку очолив начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв.
Міліціонери виявили пошкодження вікна і залишки від заряду гранатомета. В результаті вибуху ніхто не постраждав.
В даний час тривають слідчі дії по встановленню всіх обставин даної події. Проводяться оперативно-розшукові заходи та встановлюються особи, причетні до даного правопорушення.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає від трьох до семи років ув’язнення.
Нагадаємо, 7 жовтня в місті Вовчанськ (Харківська область) невідомі особи зробили постріл з гранатомета по житловому будинку.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас