Credit Suisse планує заходи скорочення витрат з метою щорічної економії близько $2,1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Credit Suisse планує заходи скорочення витрат з метою щорічної економії близько $2,1 млрд

Світ
119
Credit Suisse Group AG підготував план скорочення витрат на 7-10%, реалізація якого дозволить банку щорічно економити на витратах близько 2 млрд швейцарських франків ($ 2,1 млрд), повідомляє газета Schweiz am Sonntag (SaS) з посиланням на керівників низки підрозділів банку.
За даними джерел, план може включати скорочення робочих місць і є “важливим інструментом”, який дозволить Credit Suisse вивільнити ресурси для інвестицій в азіатський регіон.
На кінець другого кварталу 2015 штат Credit Suisse включав 46,6 тис. співробітників, повідомляє агентство Bloomberg.
Згідно з інформацією SaS, головний виконавчий директор Credit Suisse Тіджан Тіам націлений на децентралізацію операцій банку і переведення найдорожчих послуг в регіони, що дозволить знизити витрати на їх надання.
Раніше джерела повідомляли, що Credit Suisse розглядає можливість розміщення акцій на 6-8 млрд швейцарських франків. Розміщення може пройти після презентації керівництвом банку плану його розвитку на найближчі два роки 21 жовтня.
Тіам очолив Credit Suisse в червні. До цього він шість років керував британським страховиком Prudential Plc, і за цей час ринкова вартість компанії потроїлася, багато в чому за рахунок розвитку азіатського бізнесу. Багато аналітиків чекають, що Т.Тіам стане дотримуватися аналогічної стратегії і у своїй новій компанії, зробивши ставку на Азію і Китай зокрема.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас