Грузія продала один з найбільших винзаводів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грузія продала один з найбільших винзаводів

Світ
1102
Національне агентство держмайна Мінекономрозвитку Грузії реалізувало на електронному аукціоні один з найбільших винних заводів країни ТОВ “Грузвинпром”.
Про це йдеться в повідомленні відомства.
Як повідомили у відомстві, 100% -ва частка держави в “Грузвинпромі” продана за 31,105 млн ларі (13 млн доларів за поточним курсом), що майже в три рази перевищує початкову вартість (11,620 млн ларі).
Покупцем стала грузинська компанія Bolero & Company (Тбілісі, виробляє і реалізує алкогольну продукцію).
Згідно з умовами аукціону, переможець торгів повинен інвестувати в підприємство не менше 1 млн ларі, а в 2016-2019 роках щорічно здійснювати прийом і переробку не менше 3 тис. тонн винограду.
Майновий комплекс “Грузвинпромі” включає в себе земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 46 тис. 906,6 кв. м і розміщені на ньому 26 будівель і споруд.
“Грузвинпром”, крім виробництва власної винної продукції, надає послуги приватним компаніям, у яких немає можливості розливати вино у великих обсягах.
Підприємство також виробляє спирт і продає його місцевим компаніям. “Грузвинпром” володіє ліцензією на експорт своєї продукції, у тому числі в Росію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас