Apple орендує місце під другий футуристичний кампус в Кремнієвій долині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple орендує місце під другий футуристичний кампус в Кремнієвій долині

Світ
428
Ресурс Silicon Valley Business Journal повідомив про укладення Apple угоди по будівництву в Саннівейл (Каліфорнія) другого футуристичного кампуса.
Компанія купує приналежний Landbank Investments LLC вже затверджений проект будівництва кампусу Central & Wolfe в Кремнієвій долині, що займає площу близько 777 000 кв. футів (72,2 тис. кв. м). За даними джерел, операція вже завершена, і мова, швидше за все йде про оренду землі, а не покупку.
Нова будівля, що складається з трьох блоків з вигнутими лініями, внутрішніми двориками і садами на даху, здатна вмістити близько 3000 співробітників і буде знаходитися всього в 4 милях від споруджуваного кампусу Apple, виконаного у формі зорельота.
Поки не ясно, чи буде Apple будувати кампус згідно вже затвердженого проекту або ж модернізує його у відповідності зі своїми вподобаннями.
Як стверджують автори проекту, «це не буде чергова коробка».
Як повідомляється в чутках, Apple дала зелене світло будівництву другого кампусу в зв’язку з прийнятим рішенням розмістити тут виробництво електромобілів. Згідно з даними джерел Wall Street Journal, перший електромобіль Apple може з’явитися на дорогах в 2019 році.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас