Apple Watch замінять ключі в автомобілях GM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch замінять ключі в автомобілях GM

Технології&Авто
319
Автоконцерн General Motors (GM) тестує додаток для Apple Watch, за допомогою якого власники машин отримають віддалений доступ до деяких електронних функцій транспортних засобів на екрані «розумних» годинників.
Про це розповів віце-президент з розробки стратегії американської корпорації Майкл Ейблсон (Michael Ableson).
За його словами, завдяки новому ПЗ автомобілісти, використовуючи Apple Watch, зможуть дистанційно керувати центральним замком машини і запускати двигун. Технологія буде реалізована лише в деяких моделях GM, сказав топ-менеджер компанії без надання додаткових деталей. Терміни виходу цього додатка, за допомогою якого «розумні» годинники замінять автовласникам ключі, не називаються.
Відзначимо, що GM є далеко не першим автовиробником, які впроваджують в Apple Watch управління функціями своїх автомобілів. У вересні компанія Ford анонсувала для Apple Watch і Android Wear додаток MyFord Mobile, яке при бездротовому підключенні смарт-годин до електроніки гібрида або електромобіля відображає такі параметри, як рівень зарядки акумуляторів, запас ходу, місце розташування машини на мапі та ін. Також з Apple Watch «потоваришували» BMW і Porsche.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас