Абромавичус назвав три головні умови для розвитку економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавичус назвав три головні умови для розвитку економіки

Казна та Політика
2335
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус назвав три головні умови для успішного розвитку економіки та підприємництва в Україні.
Про це повідомляє прес-служба відомства.
“На першому місці – боротьба з корупцією, на другому – податкова реформа, а також демонополізація та деолігархізація”, – йдеться в повідомленні.
Серед вже досягнутого Абромавичус відзначив макроекономічну стабілізацію, дерегуляційні заходи, мораторій на перевірки в рамках реформи держконтролю, а також початок дії потужних і масштабних міжнародних програм.
Міністр також зазначив, що реформування органів контролю та нагляду, яке зараз відбувається, створить дійсно сприятливі умови для успішного розвитку малого та середнього бізнесу. Так, він підкреслив, що відчутним заходом у рамках цієї реформи визнано введення мораторію на перевірки, дію якого необхідно продовжити.
“Ми прагнемо створити абсолютно сприятливі умови веденню бізнесу для всіх суб’єктів, але в першу чергу – для малого та середнього бізнесу, який стане драйвером всього економічного розвитку України”, – зазначив він.
Як відомо, 99,8% усіх підприємств України сьогодні відносяться до категорії малих та середніх.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас