У справі екс-керівника ДСНС та його заступника встановлено розкрадання 1 млн грн бюджетних коштів, - МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У справі екс-керівника ДСНС та його заступника встановлено розкрадання 1 млн грн бюджетних коштів, - МВС

Кримінал
230
У рамках слідства у справі екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергія Бочковського та його колишнього заступника Василя Стоєцького встановлено розкрадання 1 млн грн бюджетних коштів. Про це під час брифінгу заявив керівник слідчої групи з розслідування цієї справи Євген Кожухівський, передає кореспондент РБК-Україна.
“На даний момент під час розслідування кримінального провадження встановлена сума розкрадання бюджетних коштів 1,1, млн грн. Поряд з цим встановлено заподіяння державі збитків, що документально підтверджено висновками економічних експертиз, на суму понад 6,5 млн грн”, – повідомив Кожухівський.
За його словами, під час досудового розслідування було встановлено додаткові епізоди злочинної діяльності екс-керівників ДСНС, повідомлення про підозру перебуває на узгодженні в Генеральній прокуратурі України.
Кожухівський додав, що розслідування у даному провадженні планують завершити до кінця вересня.
“Кримінальне провадження за епізодами, пов’язаними з розкраданням бюджетних коштів в особливо великих розмірах, на даний момент заплановано виділити в окреме провадження, оскільки в ньому направлено низку запитів про надання правової допомоги правоохоронних органів іноземних країн, а саме Кіпру, Латвії, Белізу”, – додав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас