Bugatti втілила в реальність віртуальний гіперкар з гри Gran Turismo 6 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bugatti втілила в реальність віртуальний гіперкар з гри Gran Turismo 6 (відео)

Технології&Авто
754
Для участі в Франкфуртському автосалоні компанія Bugatti побудувала реальний прототип гіперкара Vision Gran Turismo, який спочатку розроблявся для гоночного симулятора Gran Turismo 6. За словами представників марки, дизайн автомобіля дає уявлення про те, як будуть виглядати майбутні серійні гіперкари Bugatti.
При створенні концепт-кара в компанії надихалися такими машинами, як Type 57 G Tank, який виграв «24 години Ле-Мана» в 1937 році.
«Ми хотіли зробити наш проект якомога більш реалістичним і ввести в віртуальний світ гри Gran Turismo справжній Bugatti. Кожен елемент дизайну, кожна характеристика визначається притаманною йому функцією. Автомобіль Bugatti Vision Gran Turismo став ідеальним симбіозом інженерної та естетичної думки», – розповів глава відділу розробки виробничого дизайну екстер’єру компанії Bugatti Френк Хейл.
Нагадаємо, що наступною серійною новинкою бренду стане модель Chiron, яка змінить Veyron. Вона отримає гібридну силову установку потужністю 1500 кінських сил, яка складатиметься з восьмилітрового двигуна W16 з чотирма турбінами і семиступінчастого «робота» з двома зчепленнями.
“Сотню” такий автомобіль зможе набирати за 2,3 секунди. Максимальна швидкість досягне 440 кілометрів на годину. При цьому спідометр Chiron буде розмічений до 500 кілометрів на годину.
Всього планується випустити 500 екземплярів Chiron, ціни на гіперкар будуть починатися від 2,2 мільйона євро.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас