Зловмисники під час операції з обміну валюти вкрали у чоловіка мільйон гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зловмисники під час операції з обміну валюти вкрали у чоловіка мільйон гривень

Кримінал
3856
У Києві п’ять чоловік відібрали у чоловіка близько одного мільйона гривень. Про це повідомили в прес-службі УМВС України в місті Києві.
У Солом’янське районне управління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гаріна п’ять чоловік під час операції з обміну валюти заволоділи коштами потерпілого.
Чоловік розповів, що розмістив оголошення на одному з інтернет-сайтів про те, що він бажає обміняти іноземну валюту. Через деякий час йому зателефонували ймовірні покупці і домовилися про зустріч.
Під час зустрічі в обумовленому місці один з хлопців сів у авто, а інші залишилися чекати поруч на вулиці. Домовившись, чоловіки перейшли до обміну, який проходив прямо в салоні автомобіля. Переконавшись, що гроші дійсно є, злочинець повідомив про це своїм спільникам, які підбігли до машини і відібрали у потерпілого близько одного мільйона гривень і зникли.
Правоохоронці затримали трьох товаришів в Одесі. Всі вони – місцеві жителі. Частину викрадених коштів вони витратили на придбання двох автомобілів.
Особи двох їхніх спільників також встановлені, проводяться заходи щодо їх затримання.
За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.5 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас