Нацрада реформ розгляне два варіанти податкової реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацрада реформ розгляне два варіанти податкової реформи

Казна та Політика
483
Національна рада реформ при президенті на засіданні 3 вересня розгляне мінімум два варіанти податкової реформи, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус на засіданні українсько-литовського і литовсько-українського ділових рад.
“Уже 3 вересня на Національній раді реформ буде представлено, як мінімум, два варіанти податкової реформи”, – сказав Абромавічус.
За словами міністра, один з варіантів розроблений Міністерством фінансів.
Дату 3 вересня підтвердила журналістам і глава Мінфіну Наталія Яресько. Вона підкреслила, що у варіанті Мінфіну акцент робиться не тільки на зміну ставок основних податків, а й на кардинальне поліпшення адміністрування.
Крім того, Яресько додала, що виступає проти запровадження в Україні податку на розподілений прибуток (так званої “естонської моделі”).
Як повідомлялося, раніше податкову реформу планувалося розглянути на Нацраді реформ 27 серпня. Проект податкової реформи розробляє Мінфін, також свої варіанти податкової реформи розробляють депутати Верховної Ради та громадські організації. Мінфін заявив, що його проект реформи буде презентовано вже після засідання Нацради реформ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас