Intel інвестував $60 млн в розробника розумних дронів Yuneec (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel інвестував $60 млн в розробника розумних дронів Yuneec (відео)

Технології&Авто
463
Глобальний інвестиційний фонд Intel Capital інвестував понад $60 млн в компанію Yuneec Holding Ltd, яка є світовим лідером в галузі електротехнічних літальних апаратів.
Оголошення, зроблене Брайаном Кржанічем, виконавчим директором корпорації Intel, і Тіан Йу (Tian Yu), виконавчим директором компанії Yuneec, було частково записано за допомогою безпілотного літального апарату Typhoon 4K компанії Yuneec.
Представники обох компаній зазначили, що сторони планують реалізувати спільні проекти зі створення нової продукції.
«Ми вважаємо, що безпілотні літальні апарати здатні зробити життя сучасного суспільства кращим в багатьох аспектах: чи то доставка товарів чи дослідження місць катастроф. А за допомогою технологій Intel «розумні» безпілотники Yuneec отримають нові функціональні можливості, – зазначає Брайан Кржаніч. – Ми дуже раді співпраці з лідером на цьому перспективному ринку».
Yuneec планує використовувати отримані кошти для прискорення розробки і просування своєї продукції на ринку.
«Завдяки великій кількості об’єктів інтелектуальної власності та ретельному контролю виробництва, Yuneec має все необхідне для розвитку ринку безпілотних літальних апаратів споживчого рівня, – сказав Тіан Йу. – Наші дрони готові до експлуатації відразу після розпакування і забезпечують плавне переміщення в повітрі і високу якість запису відео».
Зазначимо, що компанія Yuneec була заснована в Гонконгу в 1999 г і на даний момент налічує більше 1800 співробітників, які працюють в офісах компанії в Гонконзі, Шанхаї, Лос-Анджелесі та Гамбурзі. У 2014 р. Yuneec представила перший у світі повністю готовий до експлуатації безпілотник Typhoon Q500, а в 2015 р. Yuneec представила версію 4K з підтримкою інноваційних функцій, включаючи WatchMe, які значно спрощують процес запису відео високої якості.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас