Adobe Systems готує потужну альтернативу Photoshop для iPhone і iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Adobe Systems готує потужну альтернативу Photoshop для iPhone і iPad

Технології&Авто
462
Adobe Photoshop по праву вважається королем багатофункціональних графічних редакторів. Це незамінний інструмент в арсеналі будь-якого дизайнера, фотографа, фахівця з візуальних ефектів або розробника комп’ютерних ігор, а все тому, що іншої такої програми, схожої за функціональними можливостями, у світі сьогодні просто не існує. Інша справа, що Photoshop здобув успіх лише на персональних комп’ютерах – спроби розробників популяризувати додаток в мобільному середовищі так і не увінчалися успіхом.
Однак незабаром ситуація може змінитися на краще. У жовтні компанія Adobe Systems проведе спеціалізовану конференцію для розробників і творчих професіоналів під назвою Max, на якій презентує новий додаток для редагування зображень. Він отримав робочу назву Project Rigel і заявлений виключно для мобільних пристроїв Apple сімейства iPhone і iPad. Редактор буде безкоштовним, а його головною визначною ознакою стане простий і наочний інтерфейс, який зовсім не схожий на те нагромадження незрозумілих непідготовленій людині функцій з PC-версії Photoshop.
«Project Rigel розроблений і побудований таким чином, щоб, з одного боку, задовольнити запити професіоналів, знайомих з інструментами для ретушування, з іншого – бути максимально доступним для людей, які слабо уявляють призначення функцій на зразок Content-Aware Fill або Spot Healing, – пояснив старший менеджер з випуску продукції Adobe Ману Ананд (Manu Anand). – Наше завдання – зробити подібні інструменти більш зрозумілими і простими у використанні».
З інших подробиць – Project Rigel матиме інтерфейс, заточений під особливості мобільних платформ на кшталт сенсорного управління за допомогою тачскріну, а крім того, отримає функцію розпізнавання облич, якої, до слова, відчутно бракує в настільній версії Photoshop.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас