Платежі з пристроїв, які носять, можуть скласти $500 млрд на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платежі з пристроїв, які носять, можуть скласти $500 млрд на рік

Фінтех і Картки
223
За даними нещодавнього дослідження компанії Tractica, до 2020 року світовий обсяг транзакцій за допомогою пристроїв, які носять, може скласти близько $501 млрд на рік.
Компанія Tractica проаналізувала можливості ринку безконтактних платежів, здійснених на фізичних POS-терміналах з використанням різних пристроїв, які носять, таких як «розумні» годинники, фітнес-трекери та платіжні браслети.
Експерти вважають, що платежі з пристроїв, які носять, складуть приблизно 20% від всіх мобільних транзакцій і близько 1% від загального обсягу безготівкових платежів у роздрібній торгівлі. При цьому, очікується, що платежі за допомогою переносної електроніки складуть понад $50 трлн.
Пристрої, які носять, для здійснення платежів використовують різні технології, включаючи NFC, RFID (радіочастотна ідентифікація), QR-коди і штрих-коди. Крім того, безконтактні POS-термінали та інфраструктура для обробки платежів, які використовуються для прийому мобільних платежів, також беруть оплату з пристроїв, які носять.
Як повідомлялося раніше, традиційні банки та інші організації, пов’язані з грошовими транзакціями, готові інвестувати кошти в розвиток інтернету речей і фінансових додатків для переносної електроніки.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас