Реформувати Податковий кодекс повинен новий склад Кабміну, - Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реформувати Податковий кодекс повинен новий склад Кабміну, - Луценко

Казна та Політика
343
Новий склад Кабінету міністрів України в першу чергу повинен зайнятися реформуванням Податкового кодексу України, вважає голова фракції партії “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко.
“Реформи в цій галузі не відбулося. Наша пропозиція така – Україна в нинішній економічній військовій ситуації може вижити і відродитися, якщо матиме найбільш ліберальну в Європі економіку з найбільш мінімальними податками. Нам говорили, що кількість податків зменшилася до дев’яти. Насправді кількість платежів збільшилася з 17 до 19, але вони згруповані в дев’ять груп. Ми пропонуємо провести радикальну реформу, щоб у нас було чотири податки і всі зі ставкою 12% “, – цитує Ю.Луценка прес-служба БПП.
Крім того, Ю.Луцено підкреслив необхідність проведення Кабміном радикальної реформи в судовій сфері, здійснення приватизації і проведення індексації доходів населення.
Нардеп підтримує наміри прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка переформатувати уряд і вважає, що потрібно змінювати структуру Кабінету міністрів, щоб усі питання, що знаходяться в його компетенції, вирішували міністри.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас