Україна отримала 732 млн від Світового банку: На що направлять кошти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна отримала 732 млн від Світового банку: На що направлять кошти

Казна та Політика
943
Світовий банк виділив 732 мільйонів доларів на інвестиційні проекти, спрямовані на розвиток міської інфраструктури та підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.
“На реалізацію проекту” Розвиток міської інфраструктури – 2 “направлено 350 млн доларів США (300 млн за рахунок коштів позики Світового банку реконструкції та розвитку і 50 млн за рахунок коштів Фонду чистих технологій) Термін реалізації проекту – 6 років”, – наголошується в повідомленні.
Цей проект складається з декількох субпроектів у сфері водопостачання, водовідведення та пілотного проекту щодо поводження з твердими побутовими відходами на 11 комунальних підприємствах 9 міст: Києва, Харкова, Кіровограда, Житомира, Краматорська, Коломиї, Тернополя, Черкас та Івано-Франківська.
На реалізацію ще одного інфраструктурного проекту “Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України” Україна отримала 382 млн. доларів. Термін його реалізації також становить 6 років.
Бенефіціарами коштів визначено підприємства з централізованого теплопостачання з Вінниці, Дніпропетровська, Кам’янець-Подільського, Миколаєва, Харкова, Херсона та Чернігова, а також з Дніпродзержинська, Кіровограда, Коростеня, Прилук, Тернополя та Чугуєва.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас