У мережі УкрАВТО клієнт може повністю індивідуалізувати свій Opel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мережі УкрАВТО клієнт може повністю індивідуалізувати свій Opel

Технології&Авто
408
В дилерській мережі Корпорації УкрАВТО, яка офіційно представляє бренд Opel в Україні, клієнтам доступні широкі можливості індивідуалізації на етапі замовлення обраної моделі Opel.
Офіційний представник бренду Opel в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, пропонує своїм клієнтам можливість зробити свій Opel унікальним. До послуг клієнтів, які визначилися з моделлю автомобіля, повноцінний конфігуратор, який допоможе вибрати потрібний набір обладнання з сотень доступних опцій. Це дозволить власнику нового Opel, без перебільшення, мати індивідуальний і ексклюзивний автомобіль.
У процесі більш ніж 10-річної співпраці Корпорації УкрАВТО з партнерами з Opel, український імпортер вивів на новий якісний рівень роботу з клієнтами, які купують Opel. Більше того, компанія «розмовляє» мовою клієнта, чітко розуміючи його потреби. Саме тому, пропонуючи практично необмежене число комбінацій опціонального обладнання ще на етапі вибору автомобіля, клієнт отримує автомобіль, який ідеально задовольняє його потреби. При цьому, можливість «конструювати» свій автомобіль доступна для всього модельного ряду легкових і комерційних Opel 2015 року, які пропонуються Корпорацією УкрАВТО в Україні.
Щоб «сконструювати» свій Opel клієнтові потрібно всього лише визначитися з моделлю, а все інше допоможуть зробити висококваліфіковані консультанти. Завдяки конфігуратору, клієнт на етапі комбінування опцій в інтерактивному режимі, в залежності від потреб і фінансових можливостей може вибирати різні варіанти комплектацій, колір кузова, оббивку салону, колісні диски і персоналізувати свій автомобіль завдяки найширшому асортименту опціонного обладнання.
Приміром, при індивідуальному замовленні флагманської моделі Opel Insignia, клієнтові доступно для вибору безліч преміальних високотехнологічних опцій, таких як активний круїз-контроль, підвіска «FlexRide», система розпізнавання дорожніх знаків та розмітки «Opel eye», система адаптивного головного освітлення «AFL +» , повний привід, пакет заводського тюнінга «OPC line» та багато іншого.
А якщо ваш вибір – Opel Corsa нового покоління, то вам пропонується 15 кольорів кузова, 7 варіантів оббивки салону, 18 варіантів дизайну колісних дисків і пакети оригінальних деколей (наклейок) для повної індивідуалізації вашого улюбленця.
Окремої уваги потребує лінійка високотехнологічних автомобілів Opel серії OPC (Opel Performance Center) – Corsa, Astra, Insignia, які також доступні для індивідуальних замовлень. Філософія Opel OPC полягає у створенні лінійки спортивних автомобілів на базі вже існуючих моделей. Кожна деталь автомобілів OPC підкреслює їх спортивний характер. Дизайн зовнішнього вигляду продуманий до дрібниць і буквально випромінює динамічність, а прекрасні технічні характеристики автомобіля проявляють себе при першому ж натисканні на педаль акселератора. Тільки для Insignia серії OPC доступний бі-турбований бензиновий двигун 2,8 л. потужністю 325 к.с. Також майбутні власники гідно оцінять спортивні сидіння Recaro, що забезпечують ідеальний рівень бічної підтримки.
Запрошуємо всіх поціновувачів німецької якості та інженерної досконалості в дилерські центри Opel Корпорації УкрАВТО, і скористатися чудовою можливістю «створити» свій Opel. Переконатися в очевидних перевагах покупки автомобілів Opel в дилерській мережі Корпорації УкрАВТО можна в найближчому дилерському центрі бренду у Вашому регіоні. Контактна інформація про дилерів: www.ukravto.ua
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас