Вітчизняне ЖКГ готують до зими за планом незважаючи на проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітчизняне ЖКГ готують до зими за планом незважаючи на проблеми

Казна та Політика
191
У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства заявляють, що технічна підготовка комунальної інфраструктури проводиться згідно з графіком.
Про це заявив заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіону Віктор Токаренко, передає прес-служба відомства.
Чиновник підкреслив, що, незважаючи на певні проблеми, області дотримуються визначеної Мінрегіоном стратегії.
«Очікуємо, що до 1 вересня стовідсотково будуть підготовлені об’єкти соціальної сфери – дитячі садки, школи та лікарні. А до 1 жовтня плануємо повну технічну готовність до зимового періоду житлово-комунального господарства в цілому», – сказав пан Токаренко, нагадавши, що фахівці Департаменту у вересні об’їдуть усі регіони з контрольними перевірками.
Що стосується заготівлі твердого палива на котельнях він зазначив, що деякі області потроху, але поповнюють вугільний запас до зими: «На сьогодні Дніпропетровська область завезла в місцевих теплокомуненерго 2956 тонн вугілля – а це 63% від запланованої кількості. Львівська область заготували 60%, а Миколаївська – 73%».
За матеріалами:
Україна Комунальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас