У ВТБ не пов'язують нічний теракт з діяльністю банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ВТБ не пов'язують нічний теракт з діяльністю банку

Кримінал
967
Вчора, 3 серпня у Солом’янському районі на вул. Освіти, 10, невідомі підірвали відділення ВТБ Банку.
Як повідомляють в міліції, вибух пролунав близько третьої години ночі. На місце з’їхалося начальство району та міста, кілька слідчо-оперативних груп, вибухотехніки і поліцейські. Варто відзначити, що відділення розташоване в триповерховому житловому будинку.
«Під час огляду місцевості з’ясувалося, що в банку розбито вікно, а епіцентр вибуху – поруч з клумбою навпроти входу. Відділення цієї ж структури були підірвані в Дарницькому та Оболонському районах. А в ніч на 24 липня невідомий в Балаклаві обстріляв відділення Укрінббанк. Неподалік був знайдений тубус від РПГ-22, проте чи був з нього зроблений постріл, ми поки стверджувати не можемо. Це встановлять експертизи. Були опитані можливі свідки, триває перевірка. Відомості про подію внесені до ЕРДР за статтею «Теракт», – кажуть у прес-службі міліції.
У самому ВТБ Банку подія не пов’язують зі своєю діяльністю. «Ми розглядаємо це як інцидент, який стався біля нашого відділення. Ми не можемо жодним чином пов’язати це з банком. Якщо такий зв’язок хтось зможе знайти, тоді про щось можна буде говорити. Цим займається міліція», – повідомили в прес-службі ВТБ Банку.
У Києві це не перший випадок, коли невідомі влаштовували вибухи під фінустановами. Так, 2 квітня на вул. Борщагівській постраждало відділення Ощадбанку Росії і аптека. 22 червня – два банки. «По всіх цих випадках йдуть слідчі дії, розшукові заходи», – кажуть у МВС Києва.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас