У Харкові банк обдурили на 30 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові банк обдурили на 30 мільйонів

Нерухомість
2361
У Харкові директора кількох фірм підозрюють в підробці документів і шахрайстві з нерухомістю, здійсненому в особливо великих розмірах.
Слідчі міліції встановили, що протягом 2014 року група осіб шляхом обману отримала майнові права на великі об’єкти нерухомості Харкова, які перебували в іпотеці в одному з банків.
Як розповіли у відділі зв’язків з громадськістю облУВС, зловмисники підробили постанови місцевого суду, на підставі яких і заволоділи правовстановлюючими документами на будівлі.
Після цього, на підставі підроблених документів про погашення кредитів, реєстраційна служба зняла всі обмеження з нерухомості. Для подальшого її відчуження також залучили нотаріусів. Збиток, який шахраї заподіяли банку, склав 30 мільйонів гривень.
Правоохоронці заарештували майнові та корпоративні права на вказану суму. У скоєнні злочинів за трьома статтями – шахрайство, підробка документів і присвоєння офіційних документів шляхом шахрайства – підозрюють 60-річного директора кількох фірм. За рішенням суду харків’янин перебуває під вартою в СІЗО, йому загрожує до 12 років в’язниці з конфіскацією майна.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас