Microsoft вже підготувала майже всі функції майбутньої Windows 10 Mobile — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft вже підготувала майже всі функції майбутньої Windows 10 Mobile

Технології&Авто
1336
Нещодавно Windows 10 стала доступною для сотень мільйонів користувачів по всьому світу, і для Microsoft настав час звернути увагу на іншу, менш успішну, але перспективну платформу – Windows 10 Mobile.
Відомий автор видання The Verge Том Уоррен (Tow Warren) опублікував статтю, зроблену на основі двох інтерв’ю з топ-менеджерами Microsoft – Джо Белфіоре (Joe Belfiore) і Террі Майерсоном (Terry Myerson). Співрозмовники журналіста розповіли про те, в якому стані зараз Windows 10 Mobile, а також про нові пристрої, очікувані в поточному році.
«Мобільна платформа вже отримала практично всі свої функції. Ми продовжимо працювати над тим, що ще не готове», – зазначив Белфіоре. Він також додав, що перед самим релізом очікується ще декілька функцій, але найближчим часом розробники будуть тільки усувати помилки і покращувати продуктивність.
Таким чином, учасники програми Windows Insider, які кілька тижнів тому отримали доступ до Windows 10 Mobile build 10166, вже можуть скласти загальну думку про платформу, бо вона має практично всі функції, задумані розробником.
Террі Майерсон в черговий раз підтвердив намір Microsoft випустити флагманський смартфон в поточному році. При цьому корпорація націлюється на користувачів, готових заплатити за дорогу модель, і навколо них будуватиметься нова маркетингова політика.
Він також натякнув, що черговий флагман може отримати бренд Surface, який поставить його над більш дешевими моделями Lumia.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас