«Київреклама» створила онлайн-сервіс для скарг на нелегальну зовнішню рекламу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київреклама» створила онлайн-сервіс для скарг на нелегальну зовнішню рекламу

Рекламний ринок
346
Комунальне підприємство «Київреклама» запрошує киян спільно побороти нелегальну рекламу в столиці.
На його сайті запрацював модуль «Я – інспектор», завдяки якому небайдужі мешканці відтепер можуть контролювати легальність розміщення зовнішньої реклами.
Якщо у вас є сумнів щодо законності якоїсь конструкції, можна повідомити фахівцям за допомогою цього модуля, а вони перевірять інформацію та подбають про усунення порушення.
Як повідомляє «Київреклама», працює модуль дуже просто: треба заповнити обов’язкові поля на сторінці, прикріпити фотографію рекламного носія та натиснути кнопку «Надіслати запит».
Одразу на електронну адресу надходить повідомлення з номером запиту і посилання на нього. На цій же сторінці написано, за якими критеріями визначається, що конструкція, можливо, є незаконною. Про те, що запит змінив свій статус, підприємство повідомлятиме додатково.
Модуль “Я-інспектор” створено для забезпечення ефективного громадського контролю легальності розміщення зовнішньої реклами в місті Києві.
Наразі модуль працює в тестовому режимі, тож кияни можуть внести свої пропозиції та побажання того, як зробити модуль кращим.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас