Apple запатентує рекламу на основі балансу кредитної картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентує рекламу на основі балансу кредитної картки

Фінтех і Картки
438
Всього через кілька тижнів після патенту P2P платежів і запуску Apple Pay у Великій Британії, Apple збирається запатентувати ще один сервіс, пов’язаний з електронною комерцією і платежами.
Американська компанія витратила багато часу на розробку механізму, що дозволяє продавати рекламодавцям дані про клієнтів.
Зараз Apple хоче запатентувати систему електронної комерції, яка дозволить відправляти власникам смартфонів рекламу тих товарів і послуг, які вони можуть собі дозволити.
В Apple вважають, що новий формат оголошень має істотну перевагу перед звичайною мобільною рекламою:
- Користувач точно зможе дозволити собі товар з реклами. Система відстежує залишок на кредитної або дебетової карти і включає користувача в ту чи іншу категорію отримувачів реклами.
- Пропозиція особливо актуальна для онлайн-покупок. Маючи відомості про поточний баланс покупця, торговець відправить йому посилання на той товар, який він зможе купити в один клік відразу після прочитання реклами.
Розробники системи персоналізованої реклами заохочуватимуть клієнтів, які дадуть свою згоду на отримання таких SMS. Серед можливих бонусів – безкоштовні телефонні розмови. Користувачі також зможуть управляти настройками цих повідомлень, встановлюючи ліміт коштів, який повинен завжди залишатися на карті.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас