Залізничні вокзали підлаштують під людей з обмеженими можливостями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Залізничні вокзали підлаштують під людей з обмеженими можливостями

Світ
157
В «Укрзалізниці» розповіли про плани забезпечення комфортного користування залізничною інфраструктурою для людей з обмеженими можливостями.
Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».
Зокрема, цього року розпочато роботи з облаштування вокзалів пандусами, спеціальними пішохідними доріжками (з похилими з’їздами) і перилами на залізничних станціях: Неданчичі, Матейкове, Катюжани, Бар, Короп, Корюківка, Свеса, Ізяслав, Плиски (Південно-Західна залізниця ), Ксенівка, перон станції Родюче, платформи 175 км (Придніпровської залізниці), Рафалівка (Львівської залізниці).
«Зараз триває облаштування санітарної кімнати для людей з інвалідністю на вокзалі станції Чортків (Львівської залізниці) та переобладнання кімнати для відпочинку осіб з особливими потребами на вокзалі Запоріжжя-1 (Придніпровська залізниця)», – наголошується в повідомленні.
Крім цього, залізничники мають намір провести аудит залізничних об’єктів для виявлення і подальшого усунення недоліків в їх інфраструктурі. Також, для персоналу залізниць будуть проведені спеціальні тренінги з надання допомоги пасажирам даної категорії.
Відзначається, що в цьому році заходи щодо комфортного проїзду таких категорій людей були здійснені на ряді залізничних станцій і вокзалів. Крім цього, в Україні курсують спеціальні вагони для людей з особливими потребами.
За матеріалами:
Україна Комунальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас