Український стартап залучив Preply $120 тис. інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап залучив Preply $120 тис. інвестицій

Технології&Авто
1045
Український сервіс з пошуку локальних і онлайн репетиторів Preply залучив $ 120 тис. інвестицій від американського акселератора TechStars Berlin.
Крім цього стартап отримав можливість взяти участь у літній програмі бізнесу-акселератора в Берліні.
До цього тільки два українських стартапи потрапляли в програму акселерації TechStars: Kwambio і GVMachines. Kwambio – майданчик для покупки готових дизайнів для 3-D принтерів.
Також стартап випустив власний 3-D принтер. GVMachines – система для допомоги супермаркетам в доставці продуктів до клієнта.
TechStars входить в число провідних бізнес-акселераторів світу. Всі учасники отримують спочатку $ 18 тис. і проходять освітні, інвестиційні програми в США і Європі протягом 13 тижнів. Також кожен стартап може отримати до $ 100 тис. в конвертованій позиці (інвестиції без первинної оцінки в обмін на знижку при купівлі акцій компаній в наступному раунді). У акселераційній програмі командам допомагатимуть топ-менеджери вже успішних стартапів: Delivery Hero, Wunderlist, SoundCloud, Foursquare, Tumblr.
Представники TechStars також організовують зустрічі з кращими інвесторами регіону, допомагають у залучення коштів на розвиток.
“Зараз ми активно розвиваємо Preply, плануємо вихід на кілька нових ринків у Європі. Активно шукаємо талановитих людей з досвідом в маркетингу, продажах і зі знанням великої кількості мов для популяризації сервісу. Програма акселерації в TechStars дасть можливість отримати необхідний досвід і кошти, а базування в Берліні відкриває доступ на всю Європу “, – поділився думкою співзасновник Preply Кирило Біга.
З усіх заявок на участь у акселераторі відбір проходить тільки 1%. За своє існування TechStars запросив 526 компаній з усього світу.
Сумарний розмір їхніх інвестицій після акселерації становить $1,3 млрд.
Preply – це інтернет-майданчик для пошуку репетиторів, яка допомагає в кілька кліків знайти відповідного викладача або розмістити заявку про пошук фахівця з іноземних мов для хобі, шкільної програми і навіть бізнесу. Перевага платформи – можливість вибрати репетитора не тільки з місцевих педагогів, але й онлайн-репетиторів з інших країн. Зараз інтернет-освіта (або EDUTECH) – один з головних трендів на світовому ринку стартапів.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас