Найперспективніші FinTech стартапи Азії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найперспективніші FinTech стартапи Азії

Технології&Авто
388
Азія вважається найперспективнішим ринком для сучасних фінансових технологій. Саме тут з’являються передові рішення в сфері платежів і електронної комерції.
Fastacash
Південно-Східна Азія, Індія, Південна Африка
Відкрита API система для банків, платіжних систем MasterCard / Visa / AmEx, операторів зв’язку і систем переказу грошових коштів інтегрована з соціальними мережами і мессенджерами. Вона дає можливість користувачам перераховувати гроші через будь-який месенджер або соціальну мережу, просто використовуючи ім’я людини. Виберіть когось із вашого списку контактів і відправте йому гроші. Система зніме їх з вашого банківського рахунку або карти. Fastacash з недавніх пір інтегрована з Axis Bank – другим за величиною банком в Індії.
Ayannah
Філіппіни
Це один з найбільших сервісів грошових переказів в країні. Він працює через партнерів в 7 тис. Точках продажів. Мікко Перез, гендиректор продукту, як відділень для отримання/відправлення переказів змушений використовувати маленькі магазини, аптеки і навіть ломбарди, через слабо розвиненою банківською мережі.
Це дозволяє йому збільшити темпи розвитку і скоротити витрати.
2C2P
Таіланд, Сінгапур
Це платіжна компанія з Таїланду, яка також працює і в Сінгапурі. Вона прагнути стати аналогом Stripe або PayPal в Південно-Східній Азії. 2C2P активно виходить в інші країни залучає фінансування.
Lenddo
Філіппіни
На Філіппінах немає централізованих агентств по оцінці кредитоспроможності фізичних та юридичних осіб. Ідея кредитування там ще тільки розвивається, і сьогодні кредити видають в основному тільки приватні мікрокредітори, а не банки.
У команди Lenddo є неймовірна кількість ідей, заснованих на аналізі даних мобільних пристроїв і профілів користувачів соціальних мереж. Ці дані можуть бути використані не тільки для кредитування, але і для маркетингу, реклами, управління бізнесом і т.і.
Відділ R&D знаходиться в США, а штаб-квартира на Філіппінах. Крім того, Lenddo недавно відкрив ряд нових офісів в Колумбії та деяких інших країнах. Команда акціонерів виглядає надзвичайно сильною: Accel і Credit Suisse. Їх план полягає у виході на ринки, що розвиваються по всьому світу.
Хмарні POS рішення і сучасні касові апарати:
Mobikon – торгове рішення для Сінгапуру і Індіі. Дає змогу підвищувати продажі завдяки якісному аналітичному функціоналу.
StoreHub прагне стати в Азії аналогом Spotify.
REV – сінгапурська компанія, що спеціалізується на традиційних касових апаратах і торгівлі на валютній біржі.
Детальніше:http://payspacemagazine.com/the-most-promising-startups-fintech-asia.html
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас