У Києві встановлять 60 відкритих мобільних приймалень мера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві встановлять 60 відкритих мобільних приймалень мера

Світ
360
Відкриті приймальні мера дають можливість напряму звернутися з будь-яким питанням до столичної влади і оперативно отримати належне реагування.
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації проекту “Відкриті приймальні мера” в Оболонському районі.
“Я щодня спілкуюся з людьми, виїжджаю, проводжу прийом громадян. Але не кожен киянин має можливість прийти або приїхати в мерію і звернутися зі своїм питанням.
Дуже важливо мати безпосередній контакт з людьми, щоб вони могли звернутися і отримати відповідну реакцію. Тому я виступив з ініціативою створити відкриті приймальні мера. Вони будуть розташовані в кожному районі Києва”, – зазначив Віталій Кличко.
Всього в місті встановлять 60 відкритих мобільних приймалень мера. Кожна приймальня містить переносну урну, де кияни зможуть залишати звернення на адресу мера.
Віталій Кличко запевнив, що всі звернення і скарги мешканців столиці будуть належним чином зареєстровані, розглянуті й вирішені.
Крім того, у відкритих приймальнях мера городяни зможуть отримати довідкову та корисну інформацію: про адреси точок соціального хліба, про порядок оформлення субсидії, про можливості, які дає картка киянина, тощо.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас