Луценко подав у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко подав у відставку

Світ
3588
Голова парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” вирішив покинути свій пост. Про це в facebook повідомила прес-секретар політика Лариса Сарган.
“Народний депутат Юрій Луценко написав заяву про відставку з посади голови парламентської фракції політичної партії” Блок Петра Порошенка “, – написала вона.
Раніше Луценко розповів, що вже кілька разів збирався піти з парламенту. “Скажу чесно: я кілька разів уже поривався піти з парламенту. Але я розумію, що на нинішній посаді можу принести найбільшу користь суспільству. У мене є величезний досвід і багато енергії, щоб продавлювати закони, які потрібні Україні. Часто втомлюєшся від нескінченних конфліктів і абстрактних суперечок. Але сьогодні саме парламент – двигун реформ. Так, я хотів би бути у виконавчій владі, там завдання конкретні, а досягнення – практичні, але кажуть, що мене немає ким замінити в Раді “, – сказав політик.
Нагадаємо, в серпні 2014 Юрій Луценко очолив президентську партію “Солідарність”. Після проходження в парламент “Блоку Петра Порошенка”, він очолив однойменну фракцію.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас