У Дніпропетровську незадоволена клієнтка помстилася банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровську незадоволена клієнтка помстилася банку

Кримінал
5095
Кілька днів тому в Дніпропетровську правоохоронці 4 години шукали бомбу в двох відділеннях банку. Як виявилося, про мінування для того, щоб помститися банку, повідомила незадоволена клієнтка.
Як повідомляють у прес-службі обласного УМВС, 38-річна місцева мешканка поскандалила зі співробітниками банку через те, що з банківської картки її батька, як вона стверджує, зникають грошові кошти.
“Знайти спільну мову з банком законним способом жінка не змогла, тому вирішила” замінувати “його філії”, – повідомляють у відомстві.
Жінка зателефонувала в “101” і заявила, що два відділення банку заміновані. Співробітники слідчо-оперативної групи, вибухотехнічної служби та кінологи близько чотирьох годин шукали бомбу в двох відділеннях банку. Однак повідомлення виявилося неправдивим.
За скоєний злочин жінці загрожує покарання за ст. 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 6 років.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас