Кияни зможуть убезпечити себе від ризикованої покупки житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни зможуть убезпечити себе від ризикованої покупки житла

Нерухомість
4906
З 1 липня всі жителі столиці можуть дізнаватися про самовільне будівництво і самовільно зайняті земельні ділянки у Києві і таким чином убезпечити себе ризикованою покупки житла.
Про це журналістам повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.
Під час презентації порталу Центру моніторингу забудови міста Києва, А.Вавриш звернув увагу на першочергову задачу міжвідомчого Центру моніторингу, а саме: виявлення, реагування та запобігання фактів самовільного будівництва.
“Центр моніторингу забудови міста Києва створений, щоб звести до мінімуму появу нових незаконних будівництв і покарати всіх правопорушників у сфері містобудування. А Портал Центру стане ефективним інструментом комунікацій суспільства, влади і забудовників”, – додав він.
Щодня робочі групи, створені як в кожній райдержадміністрації, так і в міській адміністрації, відстежуватимуть містобудівну ситуацію на території міста і негайно вносити інформацію в портал.
На сьогоднішній день внесено інформацію щодо 1250 об’єктів будівництва, перевірено законність діяльності 184, з них встановлено, що 71 об’єкт будується незаконно, 53 будуються законно і 60 об’єктів потребують додаткової перевірки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас