Перший Android-смартфон BlackBerry вийде в серпні і отримає назву Prague, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший Android-смартфон BlackBerry вийде в серпні і отримає назву Prague, - ЗМІ

Технології&Авто
523
Минулого тижня Інтернет розбурхала новина про те, що BlackBerry нібито збирається випустити смартфон під управлінням операційної системи Android. Канадська компанія відреагувала на це повідомлення негативно, але, схоже, чутки все-таки не були безпідставними.
Як повідомляє сайт N4BB, робота в цьому напрямку ведеться, але всупереч інформацією , що раніше з’являлася в мережі, першим смартфоном BlackBerry на платформі Android стане не слайдер Venice і навіть не флагманський комунікатор Passport, який днями «засвітився» із запущеною на ньому ОС від Google.
Модель, про яку йде мова, буде називатися Prague і ставитися до початкового рівня. Вона буде виконана в такому ж форм-факторі, як BlackBerry Z3 Jakarta, тобто мати повністю сенсорне управління, і може бути анонсована в серпні нинішнього року.
Інформації про характеристики новинки поки немає, не повідомляється також, на яких умовах буде використана платформа Android – в стокової версії або розробники з BlackBerry модифікують її відповідно до концепції компанії.
Останній варіант для шанувальників колись легендарної марки комунікаторів був би кращий, хоча справжні фанати бренду, швидше за все, не візьмуть і його. Та й перспективи Prague на і без того перенасиченому ринку Android-смартфонів виглядають вельми туманними.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас