Платіжні карти Приватбанку у мережі АЗС "ЛукОйл" у Черкаській обл. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіжні карти Приватбанку у мережі АЗС "ЛукОйл" у Черкаській обл.

Фондовий ринок
289
Приватбанк і компанія "Колнафта", що є власником мережі автозаправних станцій "ЛукОйл" у Черкаському регіоні, підписали договір про обслуговування пластикових карт банку. Як повідомили в Черкаському головному регіональному управлінні Приватбанку, у рамках договору POS-термінали банку вже встановлені на двох заправних станціях мережі "ЛукОйл" у м.Черкаси, а найближчим часом планується обладнати пристроями для обслуговування пластикових карт і інші АЗС мережі як у Черкасах, так і інших містах області.
На сьогоднішній день власників пластикових карт Приватбанку в Черкаській області обслуговує 31 автозаправна станція таких операторів ринку нафтопродуктів, як "ЛукОйл", "ТНК", "Євросервіс", ЗАТ "Черкаська нафтобаза". При цьому, у Черкасах POS-терміналами банку обладнані 13 АЗС.
Довідка:
Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 406 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу мережу обслуговування пластикових карт: 927 банкоматів, 10 815 POS-терміналів і більш 1 600 пунктів видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас