Підлітки вибирають великі банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підлітки вибирають великі банки

Кредит&Депозит
3249
Після отримання паспорта у підлітків з’являється можливість відкривати рахунки в банках. Дослідники компанії JD Power з’ясували, які фінансові установи користуються популярністю серед тінейджерів.
Результати опитування показали, що кращий банк для підлітка, або т.зв. покоління Z (народжені після 1995р.) – це велика кредитно-фінансова установа. Меншою довірою користуються регіональні банки та місцеві фінустанови.
Звіт підтверджує, що такі підходи підлітків засновані на сприйнятті якості великих банків: інфраструктури, пропонованих продуктів, мережі банкоматів, мобільних додатків і онлайн-банкінгу.
Не дивно, що представники покоління Z частіше використовують мобільний банкінг (38%), порівняно з представниками інших вікових груп (у середньому 19%).
Несподіванкою для дослідників стало використання традиційних сервісів. Так, тінейджери відвідують банківські відділення нарівні зі старшими вкладниками. В середньому покоління Z відвідує філію свого банку 12 разів на рік.
«Це не дивно, що покоління Z задоволені веб та мобільними сервісами великих банків. Але їх також влаштовує безпосередній досвід спілкування зі співробітниками, який можуть запропонувати великі фінустанови», – сказав Джим Міллер, представник JD Power.
Головне для підлітків – прозорість банківських сервісів і непомітні технології управління фінансами.
В опитуванні JD Power брали участь 80 тис. споживачів.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас