Міжнародний туризм до 2030 року досягне показника 1,8 млрд осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародний туризм до 2030 року досягне показника 1,8 млрд осіб

Світ
288
Кількість міжнародних переїздів до 2030 року, враховуючи стабільне щорічне зростання туристичних потоків по всьому світу в середньому на 4%, може збільшитися до 1,8 мільярда поїздок на рік, заявив виконавчий директор Всесвітньої туристичної організації (UNWTO) Золтан Шомоді.
Виступаючи на відкритті десятої міжнародної туристичної виставки “Інтурмаркет 2015” в Москві, він зазначив, що “туризм перейшов мільярдний” Рубікон “, так як в 2014 році більше 1,138 мільярда туристів з усього світу перетнули міжнародні кордони, показавши приріст більш, ніж на 4, 7% в порівнянні з попереднім роком “, – пояснив міжнародний експерт.
UNWTO прогнозує, що щорічний стабільний ріст подорожей між країнами в подальшому буде становити не менше 3-4%, що дозволить до 2030 року досягти 1,8 млрд туристів на рік, або 5 мільйонів туристів на день”, – навів статистику Шомоді.
Представник міжнародного туризму підкреслив, що за оцінками UNWTO Росія зміцнює лідируючі позиції на міжнародній арені як один з найбільш привабливих світових туристичних напрямків.
“Російська Федерація посідає дев’яте місце в світі з точки зору міжнародних туристичних переїздів відіграє важливу роль у формуванні світового туризму. UNWTO дуже цінує співпрацю з РФ – нашим беззмінним дійсним членом, який під керівництвом свого уряду, Ростуризму зокрема, проводить діяльну політику щодо розвитку міжнародного туризму “, – резюмував Шомоді.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас