НАСК "Оранта" розпочала акцію “Наш дім” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАСК "Оранта" розпочала акцію “Наш дім”

318
НАСК "Оранта" з 2 червня по 31 липня 2003 року включно проводить загальноукраїнську акцію "Наш дім". В акції беруть участь усі громадяни України, як нинішні клієнти Компанії, так і інші, бажаючі застрахувати свої квартири, домашнє майно, а також здоров’я на випадок травми внаслідок нещасного випадку. На період акції для страхувальників, які вирішать застрахувати себе чи своїх близьких від нещасного випадку, або укладуть договір страхування дому, квартири, предметів інтер’єру, меблів, а також господарських будівель чи тварин, діють знижки в залежності від обраного виду страхування. Знижки передбачені також для бажаючих поновити діючі договори страхування та тих, хто укладатиме договори страхування одночасно за декількома позиціями.
Акція "Наш Дім" також передбачає додаткове матеріальне заохочення страхових агентів та тих представництв Компанії, що найбільш активно візьмуть у ній участь.
Як зазначила начальник управління страхування Головного офісу НАСК "Оранта" Ганна Морозова, за останні роки через відсутність вільних коштів у населення поширеним явищем стало так зване недострахування, коли домашнє майно, квартири та будинки страхують не на повну вартість. Як наслідок, у разі настання страхового випадку страхувальники отримують кошти, що не в змозі компенсувати витрати на відновлення домівок чи квартир. В свою чергу, крім звичайного стимулювання продажу послуг, акція “Наш дім” дає можливість скористатися знижкою та привести страхову суму у відповідність до дійсної вартості майна.
Заохочення клієнтів та надання можливості одержання ними додаткової користі є традиційним елементом у роботі НАСК "Оранта" з громадянами.
Довідка:
НАСК «Оранта» – лідер українського ринку класичного страхування, має унікальну представницьку мережу (548 представництв у всіх регіонах України), агентську мережу (понад 8,5 тис. агентів) і найбільшу в Україні кількість договорів страхування (понад 4,7 млн.).
За І квартал 2003 року обсяг страхових платежів компанії склав 56,6 млн.грн., страхових виплат –18,7 млн.грн., чистий прибуток Компанії склав 4317,5 тис.грн.
Статутний капітал НАСК «Оранта» – 22,3 млн.грн., активи – 107,9 млн.грн., сформовані страхові резерви – 49,3 млн.грн.
За матеріалами: Оранта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас