Китайці зможуть обміняти свої вживані авто на Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці зможуть обміняти свої вживані авто на Tesla

Технології&Авто
1455
Tesla Motors уклала угоди з низкою китайських продавців автомобілів, які тепер будуть пропонувати своїм клієнтам обміняти їх машини за системою Trade-In на новий Tesla Model S.
Model S в Китаї продається за ціною від 648 тис. юанів (близько $104 тис.). В рамках нової програми споживачі зможуть здати свої автомобілі в Пекіні, Шанхаї і Ханчжоу і отримати знижку в розмірі вартості транспортного засобу, який віддають, на купівлю електромобіля Tesla. Дана акція, яку в країні також практикують бренди BMW і Audi, поширюється на всі автомобілі, крім старих Model S.
Багато автовиробників озвучують сміливі прогнози щодо розвитку ринку автомобілів КНР. Volkswagen раніше повідомила, що має намір випустити на китайський ринок понад 15 моделей до 2018.
Tesla Motors експортувала в Піднебесну Model S -, а німецький Daimler AG збирає електромобілі спільно з китайською BYD Co. BMW тим часом стверджує, що до 2019 Китай стане найбільшим ринком електромобілів, так як в країні активно створюється відповідна інфраструктура, а влада не жаліє субсидій.
Tesla Motors почала поставки Model S на китайський ринок у квітні 2014 З тих пір компанія змогла продати в країні 3431 Електроседан. У шести китайських містах були відкриті дев’ять магазинів та сервісних центів, а також укладені угоди з China Unicom, Soho China та іншими компаніями про розгортання зарядних станцій на території держави.
Уряд Китаю підтримує впровадження електрокарів. Для цього влада має намір звільнити від сплати податків покупців електромобілів, гібридних авто і машин з двигунами на паливних елементах, що обумовлено програмою по боротьбі із забрудненням навколишнього середовища і зменшенням використання вуглеводневого палива.
Зміна буде внесено до податкового кодексу з 1 вересня 2017 Регіональні та центральні влада Піднебесної видають різні позики на придбання екологічних машин з 2010 р, при цьому обсяг кредитів досягає 114 тис. юанів ($ 18,4 тис.). Проте продажі таких машин за 5 років склали всього 70 тис., тоді як влада планувала збільшити показник до 500 тис. до кінця 2015 р.
Реформи торкнуться в тому числі імпортованих машин, що підпадають під певні категорії, так що від цього виграють і іноземні виробники.
Tesla Motors сподівається продавати в країні близько 10 тис. машин щорічно, що відповідатиме 35% від глобальних продажів бренду.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас